EKSPERIMENT: Tselluliidile tuul alla 6. nädal | Lõpp on lähedal!

Kuues nädal on möödunud väga rahulikult. Nädal oli pikk ja väsitav, seetõttu jäi kolmapäeval ja reedel kuputamata, ma lihtsalt ei jaksanud ega jõudnud, olin õhtuks nii väsinud.

Ega mul tegelikult polegi enam midagi väga palju lisada. Jalad on mõnusad pehmed ja näevad päevavalguses täitsa head välja. Ainuke jama on see, et jalgadel on jälle mitu päris korralikku sinikat ja seetõttu võtan ma ilmselt eksperimendi viimasel nädalal väga rahulikult, sest ma tahaks reisiks sinikatest lahti saada. 😀 Need ei näe just kõige ilusamad välja praegu.

Lisasin eelmisel nädalal postitusse video ja polegi seda veel maha võtnud. Ma ise muidugi ei julge seda uuesti üldse vaadata, tuli teine ikka väga puhas ja aus. 😀 Samas sain peale video avaldamist ühelt tuttavalt nii armsa tagasiside, et ma kohe naeratasin tükk aega. Sisu oli selline:

“Tahtsin öelda paar sõna. Jõudsin täna su kuputamisvideo ära uudistada. Tahtsin kiita ausat videot! Sa oskad olla kaamera ees normaalne inimene ja normaalselt rääkida.  Kaalusin, kas kirjutada sulle või ei. Ega ei kipu eestlane teisele niimodi just kirjutama midagi head. Aga otsustasin teha su tuju enne magamaminekut veel paremaks ja anda mõista, et ei tee tühja sa seda blogi.”

Aitäh, armas Hanna! 🙂

Püüan ikka endiselt kõike ausalt ja otse edasi anda, olla mina ise.

Üldse on teie tagasiside nii armas olnud, et vahel ma mõtlen küll, et millega ma selle ära teeninud olen. Pole mind anonüümsed kommentaatorid piiranud ja maha tampinud. (Okei, päris puutumata ma sellest pole, aga neid kordi on vist reaalselt ainult kaks olnud.) Seega, aitäh!

Igatahes olen endiselt kuputamisega järjepidev ja rahul, et see nii on. Viimase nädala ja üldse kogu eksperimendi võtan kokku ehk juba reedel (aga hiljemalt pühapäeval). Siis panen taas uued pildid (või lausa video?) ja ütlen lõppsõnad.

Ma mõtlen, et mis võiks olla järgmine eksperiment, mida proovida ja mida võiks huvitav jälgida olla. (?)

Veel viimased kaks päeva on võimalik osaleda loosimistes. Loosimised toimuvad nii Facebookis kui Instagramis.

Facebooki loosimise leiad SIIT.
Instagrami loosimise leiad SIIT.

Kui soovid omale ka sama komplekti ja loosimise peale lootma jääda ei taha, mine kupud.ee lehele ja uuri lisa. Leiad nad ka Facebookist SIIN.


Sissejuhatavat postitust eksperimendist loe SIIT (link).
1. nädala muljeid loe SIIT (link).
2. nädala muljeid SIIT (link).
3. nädala muljeid SIIT (link).
4. nädala muljeid ja pilte SIIT (link).
5. nädala muljeid ja videot SIIT (link).

Mina püüan nüüd natukenegi end liigutada. Meil oli täna kollektiiviga väljasõit/koolitus ja päev oli pikk. Uni tikub juba silma, aga natuke võiks ikkagi trennitada ka. Ja siis magamaaa!

PS! Blogiauhindade jagamine toimub juba sel laupäeval. Öelge mulle, kust ma leiaksin värvilise crop-topi, millel võiks olla ka varrukad  ja mis ei maksaks hingehinda? Mul on silme ees outfit olemas, aga selleks oleks vaja mingit mõnusat crop-topi!

Laura

13271587_1274470019231532_339789737_o

No umbes sellist pluusimoodi asja, aga natuke pidulikum/viisakam võiks olla.

4 kommentaari

Lisa kommentaar