Soolaleivapidu | Mida pakkuda?

Üks päev järjekordsest õppesessioonist on möödas. Ma valetaks, kui ma ütleks, et ma pole väsinud. Äratus oli väga vara, bussisõit Tartusse tüütu, loengud pikad ja vaheeksam raske. Aga üle sai see päev elatud. Ainult kolm päeva veel! Homme näiteks 8-19.30ni, nii vahva, eksole!?

Selleks, et oma mõtted millelgi toredal hoida, hakkasin meie järgmise nädala soolaleivapidusid korraldama. Mul on vaimusilmas nii vahva ettekujutus, kuidas ma valmistan ette lahedaid suupisteid ja kasutan lahedaid kaunistusi.

Täna Pinterestis surfates hakkasin ma siis vaikselt ideid koguma. Midagi leidsin ka, aga kuidagi mingit teemat ma välja leida ei suutnud. Suupisted võiksid muidugi olla kergesti valmistatavad, sest aega ettevalmistusteks pole mul just väga palju. Üks pidudest toimub reede õhtul, mis tähendab, et inimesed tulevad töölt ja tahavad ilmselt ikka süüa ka. Järelikult tuleks midagi kõhtu-täitvamat pakkuda, aga vot ei tea, mis see oleks.

Mul oli paar nädalat tagasi nii mitu lahedat mõtet, mida lauale panna. Hüppasid need ideed mulle facebooki feedi, aga loomulikult ei pannud ma neid kirja ja sinna need ka kadusid.

Ja ma pole ju üldse nikerdaja ja ma pole varem sellist pidu ise korraldada saanud ja see tundub nii põnev ja ma tahaks Tigeri poest igasuguseid lahedaid kõrsi ja karpe ja asju ostma minna… ja.. ma olen mega õhinas. 😀

Ühesõnaga, siit minu üleskutse. Jagage oma lahedaid suupistete retsepte, lahedaid joogiretspete ja muid mõtteid. Kes on soolaleivapidusid korraldanud? Mis pakkusite?

housewarming-party-food-bar

Pilt: http://www.homedit.com/housewarming-party/housewarming-party-food-bar/

Laura.

10 kommentaari

Lisa kommentaar