“60-minutiga nädalas vormi” | 2. nädal

Teine nädal programmiga möödas ja minu emotsioonid ka natuke teistsugused.

Endiselt olen kavadega rahul ja kõik töötab. Kuna ma tulin aga reedel Tutermaale vanemate koju, läks ka toitumine ja reziim käest ära. Reedel oli ema õunakooki teinud ja ma ei suutnud sellele ei öelda. Laupäeval oli onu sünnipäev ja pühapäeval olin tööl. Ehk siis kava jälgimine oli suht null. Hommikud ja lõunad olid küll paigas, aga õhtud vajusid ära.

See muidugi ei tähenda, et ma alla andnud oleks või midagi. Lihtsalt väike kõrvale kaldumine ja uus nädal aitab jälle õigele teele saada.

Lisaks vaevas mind selle nädala alguses tohutu magusaisu. Ma ei tea, millest see tuli, aga no nii oleks tahtnud midagi magusat sisse ajada. Suutsin end siiski taltsutada.

Üldiselt hakkasin ka sellele mõtlema, et kui kaua peaks neid kavasid 100% jälgima? Kas ma jäängi elu lõpuni iga oma suutäit kaaluma ja mõtlema, kas see ikka on mulle hea? Ma loodan ja püüan ka nii teha, et kui ma ka ükskord programmiga nö lõpetan, on mu elustiil muutunud ja tervislik toit jms ongi minu igapäev ja ma ei mõtlegi sellele, vaid teen kõike iseenesest.

Äkki loeb seda postitust mõni minu “eelkäija” ja oskab mind selles osas nõustada. Mis saab siis, kui kava enam ei jälgi?

Tegelikult ei ole mul ju väga palju vaja enam alla saada. Üks hetk peaks mõtlema hakkama selle peale, et keha toonusesse saada. See tähendab ilmselt jälle mingeid väikseid muutusi toitumises ja korralikku muutust treeningus.

Ühesõnaga ongi see nädal olnud selline väga mõtlik. Ma olen programmiga rahul, kavatsen seda vähemalt sünnipäevani usinasti jälgida ja vaatan siis, mis täpselt edasi saab. Ma usun ja loodan, et kaalustalla.ee meeskond oskab mulle nõu anda, mida teha siis, kui vajalik ports kilosid alla on saadud. 🙂

Endiselt julgen programmi soovitada ja kui teil peaks olema tahtmine liituda, siis blogi paremalt servalt leiate bänneri, mis teid õigesse kohta viib.

Kaaluda ma end täna kahjuks ei saanud, aga mõõdulindiga käisin keha üle küll.

Tulemused on siin:

Rinna ümbermõõt: 83 cm (kahe nädalaga -3 cm) Kõige nukram osa! Ma olen alati väikse rinnaga olnud ja nüüd pole sellest väiksestki midagi alles. 🙁
Vööümbermõõt: 70 cm (-2 cm)
Kõht 86 cm (-2,5 cm)
Tagumik 102 (-1 cm)
Reis 65,6 (-1 cm)
Käsi 31 cm (sama)

Nagu näha on igalt poolt midagi maha läinud. Järelikult ikka kõik töötab! 🙂

Samal teemal:

https://blog.ajamas.in/60-minutiga-nadalas-vormi-1-nadal/

https://blog.ajamas.in/60-minutiga-nadalas-vormi-1-paev/

https://blog.ajamas.in/60-minutiga-nadalas-vormi-ehk-sunnipaevaks-ilusaks/

Aga nüüd on aeg arvuti tagant lennata, sest H.-l on sünnipäev! 🙂 Juhuu!!

Järgmise korrani.

PS! Kirjutan see nädal ikka muudel teemadel ka. Kuna ma tulin koju ilma arvutita, oli nädalavahetusel blogis vaikne.

Laura.

4 kommentaari

 • Heikki Mägi

  15. okt. 2014 at 09:08

  Hei! Magusaisu- kas sõid täpselt kava järgi, st sõid ära nii rasvad kui ka valgud? Tihti ajab magusaisu peale just see, et võetakse rasvu vähem 🙂 Ootame sinu kaalunumbri ka ära, siis saab rohkem järeldusi teha. Ehk tähtis on tempo, millega sa alla võtad. Liigkiire kaalu langus tähendab liigväikest toiduhulka (sinu jaoks), mis võib ka magusaisu tekitada. Need sünnipäevad olid, ära enam ennast sellepärast hurjuta. Pane edasi 🙂 Kui saavutad oma eesmärgid, siis selle vahepealse ajaga on kõik head harjumused kinnistunud ja nii piinlikult täpselt loomulikult jälgima ei pea 🙂

  Vasta
  • Laura

   16. okt. 2014 at 10:38

   Nädala alguses sõin täpselt kava järgi. Aga olen võtnud ilmselt retsepte, mis on “rasvavaesemad”. Kaal näitas üleeile 66,2 – ehk siis langus on siiski olemas, küll palju vähem, kui oli esimesel nädalal, kuid siiski langus. Eks patustamine ja menüüst kõrvale kaldumine tegi ka oma töö.

   Igatahes olen nüüd õigel rajal ja panen nii hästi, kui saan, ikka edasi. 🙂

   Vasta

Lisa kommentaar