Esimest korda Spartas: PumpFX ja Pilates

Gerda on mind juba mitu korda endaga Spartasse kaasa kutsunud. Miskipärast on alati mingid muud asjad vahele tulnud ja olen talle kogu aeg ei pidanud ütlema. Kui ta aga reedel jälle kutse tegi, ei olnud mul enam ühtegi vabandust ja nii me eile koos sammud Spartasse seadsime.

Minu kindel soov oli nende PumpFX ära proovida, et seda siis BodyPumpiga võrrelda. Põhimõte on sama – 10 lugu, iga lugu treenib kindlat lihasgruppi, samas järjekorras nagu BodyPumpiski. Kõhulihaste lugu oli aga väga huvitav. Harjutused olid sellised, mida ma polnud kunagi varem teinud – kindlasti minu lemmik kogu trennist.

Samas olen ma pumpi treenerite osas hästi kriitiline. Mulle on raske meeldida. 😀 Minu jaoks oli too treener natukene tuim, juhendas vähe ja tegi harjutustes ka veidi praaki. Üldiselt aga hea trenn! Sai selle mõnusa pumpi tunde sisse küll.

14812992_1432192260125973_811737130_o

Vaatasime peale pumpi natuke jõusaalis ringi, kõndisime lindil ja siis läksime Pilatesesse. Ma olen ühe korra enne ka Pilateses käinud (loe muljeid siit) ja ega see minus väga suuri emotsioone ei tekitanud. Olin valmis aga uuesti proovima. Trenn oli parajalt väljakutsuv, sest lihased olid juba pumpis vatti saanud ja nüüd tuli hoopis teistsugustes asendistes treenida. Raske oli ja naerma ajas. 😀 Paar korda haigutasin ka. Minu jaoks ikka liiga rahulik trenn.

Igatahes oli üks korralik trennipäev ja hirmus mõnus oli koos Gerdaga toimetada.

Ma ikka väga tahan kuskil päris spordiklubis käima hakata. Olen siin liitnud ja lahutanud ja mõelnud, et põhimõtteliselt mu rahakott seda lubaks ka. Esimene mõte oli muidugi MyFitness, aga nende tunniplaanis ei ole minule sobivatel aegadel trenne. Enne tööpäeva ma trenni minna ei jõua ja päris õhtused ajad mulle ka ei sobi. Sellised pealelõunased ajad on minu jaoks kõige sobivamad. Tutvusin natuke Sparta tunniplaaniga ja leidsin sealt just sobilikud trennid õigetel aegadel. Lisaks ütles Gerda, et kord nädalas saab seal ka võrkpalli mängida, mis on täiega lahe. Vaataks sealse taseme üle ja äkki on täitsa lahe.

14813041_1432192256792640_1761219012_o

Mul on veel paar tasuta trennikorda Spartas üle. Kui need kasutatud, otsustan, kas liitumine teha või mitte.

Kui palju mu lugejate seas spartalasi on? Kas olete rahul?

Ma nüüd tõmban uuesti teki sisse kerra ja loodan, et kallale tulnud nohu kiirelt uttu tõmbab. See on ikka nii tüüpiline, et ma vaheajaks haigeks jään. Oeh…

Laura

4 kommentaari

 • Helen

  23. okt. 2016 at 02:42

  Mina käin muidu Laagris trennis, aga kuna Sparta on töö juurest üle tee, siis olen sinna ka sattunud. Signe on meie klubis ka Pumpi teinud ja minu meelest on see puhta BodyPump kava, mida ta teeb – vahel paneb mõne endale sobivama loo või kava sisse. Teistel treeneritel on tihti hoopis teine kava, nt minu lemmiktreener Spartas on Jaanika. Aga trenniderohkus on Sparta suur boonus kohe kindlasti ja treenerid on sõbralikud. Tantsutrennid on samuti jumalikud (mitte et ma oma klubi tõmmude poiste üle kurdaks, aga Sparta on jätkuvalt kodune, kuigi harva käin) ps! kui Spartas käima hakkad, siis tule kohvile 🙂

  Vasta
  • Laura

   24. okt. 2016 at 05:41

   Jaanikast olen mina ka palju head kuulnud ja püüan tema trenni ka sattuda kindlasti. 🙂 Ma tantsutrennide väga suur austaja ei ole (mu oma tantsutrenn ei lähe siia arvesse, eksole :D), seega need mind nii palju ei kõneta ka. Aga tõesti tundub Spartas palju võimalusi ja homme ilmselt lähen proovin võrkpalli mängima minna sinna. 😉

   Vasta
 • Karolin

  23. okt. 2016 at 08:43

  Soovitan Revalit. Nii suur valik rühmatrenne, mõnus vanakoolikas jõusaal ja mõnus ujumise võimalus. Ei pea tegema mingit siduvat lepingut, maksad kuu eest ja kui järgmine kuu ei saa, siis ei maksa. Mugav asukoht ja motiveeriv õhkkond!

  Vasta
  • Laura

   24. okt. 2016 at 05:42

   Reval tundub vahva küll, aga on minu jaoks väga halva asukohaga. Keilast sinna ja tagasi sõitmine rööviks nii palju aega, et motivatsioon seal käia kaoks ilmselt väga kiiresti. :/

   Vasta

Lisa kommentaar