Personaaltreener – vajalik või mitte?

Viimasel ajal tunnen tihti, kui väga ma tahaksin/vajaksin oma trenniellu abilist. Ma tunnen, et ma lihtsalt ei oska ise end nii hästi treenida, kui ma tahaks ja vahel jääb julgusest ka puudu.

Julguse all mõtlen ma seda, et mul on endiselt päevi, kus jõusaali minnes valin masinad/harjutused selle järgi, kus vähem inimesi on, mitte selle järgi, mida ma tegelikult tahaksin. Ma pole näiteks endiselt kükipuuri kasutanud. Ma endiselt ei tea, kui palju ma tegelikult näiteks rinnalt suruda jaksaks või kui suure raskusega kükke teha, sest ma ei julge seda ju üksi proovida. Kahjuks pole mul võtta ka ühtegi trenni-buddy, kes oleks jõusaalis kõva käsi ja mind aidata saaks. No ja see, et ma kellegi võõra käest küsima läheks on ka muidugi välistatud, sest.. ma vist enne teeks püksi. 😀

Sellepärast ma tunnengi, et olen toppama jäänud. Mulle tundub, et mu füüsiline vorm võiks palju parem olla, kui mul oleks kindel plaan. 

Nojah, eks internet ole täis erinevaid jõusaalikavasid, pole ju raske miskit välja valida ja selle järgi toimetada. Aga as I said, ma ei julge/oska seda üksinda teha. Mul oleks vaja treenerit/abilist, kes alguses mu kõrval oleks ja hiljem aeg-ajalt mind kontrolliks ja soovitusi annaks.

Praegu oskan ma sellest vaid unistada, sest ega mul vaba raha pole ja vaevalt, et keegi heategevust teha tahaks. Täna koperdasin juhuslikult Siimo Sikuti Facebooki lehele (LINK). Seal oli vägevaid muutujaid ja kerge kadedus tuli peale. Ma ju tahaks ka six-packi ja ilusaid jalgu ja üldse üks äge fit-tšikk olla. Vaatasin ta kodulehte ka ja ega see summa, mis ta personaaltreeningu eest tahab, ei ole teab mis liiga kõrge, aga suvi on ja mul pole veel sissetulekut, mille eest omale selliseid trenne lubada. Pääh, miks siin ilmas nii paljud asjad rahast sõltuvad? Nuuks.

Ah, eks see üks jauramise postitus nüüd oli. Eks ma ikka lepin sellega, et alati ei saa seda, mida tahaks, aga ega ma siis ilma trennita ikka pole. Any workout is better than no workout, eksole.

Aga mind väga huvitab, kuidas teie treenite? Kas olete kunagi personaaltreeneri juures käinud? Kas selline asi oleks vajalik? 

Laura.

12 kommentaari

  • Laura

   14. juuli 2015 at 05:09

   Olen MyFitnessi liige ja käin just selles Tallinna MyFitis, mis parasjagu lähemal, või kus näiteks meelepärane rühmatrenn paremal ajal on. 🙂

   Vasta
   • Kristin Raudla

    14. juuli 2015 at 05:16

    No jumal kui jama:D Sorri, ma pealkirjast eeldasin, et sa elad Tartus, ning sel juhul oleksin kohe pakkunud ühe koos-trenni välja.. sest siis oleksime kükipuurile niimoodi andnud et oioi 🙂

    Vasta
    • Laura

     14. juuli 2015 at 05:20

     Selle blogi pealkirjaga on jah nüüd keeruline lugu. 😀 Kool sai läbi ja mu püsiv elu Tartus ka, magister tuleb ka avatu õppes, nii et Tartusse satun harva. Kurjam küll, nii tore oleks sellele kükipuurile anda olnud. Jamps!

     Vasta
 • Liina-Liis

  14. juuli 2015 at 05:34

  Olen kasutanud ja on igati end ära tasunud 🙂 MyFitnessis soovitaksin Aleksandra Laeri ja Kadri Paati. Aleksandrat tean oma 4a, väga asjalik ja tubli treener. Kadri oli mu “treener” FAFi personaaltreenerite praktilisel eksamil. Samuti väga tubli ja asjalik 🙂

  Vasta
 • kati

  15. juuli 2015 at 03:41

  Kas mitte Sina ei võitnud just Siimu FB lehel loosimise? 🙂 Kui nii, siis ju võit sobib kui rusikas silmaauku 😉 Palju õnne!

  Vasta
  • Laura

   15. juuli 2015 at 05:19

   Jaaa, võitsin!! Kirjutasin talle ja olen nüüd väga elevil. Mul ei vea tavaliselt selliste asjadega üldse ja nüüd.. põmm! Aitäh! 🙂

   Vasta

Lisa kommentaar