VIDEO | Tee kodus trenni!

Täna on täiesti kohutav koerailm, eksole. Ma olen terve päeva kodus olnud ja kogu aeg on tunne olnud nagu oleks õhtu. Nii pime on! Mul on küll juba täitsa sügise tunne.

Sel nädalal olen ma ainult korra MyFitnessi jõudnud (kirjutasin SIIN), lihtsalt pole olnud tuju, et end saali vedada. Aga ma olen kodus trenni teinud ja miskipärast olen selle võlu taas enda jaoks avastanud. Kodus on täitsa mõnus.

Täna tuli tuju ja tegin oma trennikesest video. Ainult minut pikk, suht korraliku kiirendusega ja ega tehnikat seal väga ei näe. Pigem lihtsalt väike inspiratsioonisüst ja näide, mida ja kuidas võib teha.

Mina jagasin harjutused kolme plokki ja tegin iga plokki 3 ringi.


10 hüppega kükki
10 kätekõverdust
20 konnahüpet

II
20 väljaastekükki taha
20 mägironijat
10 triitsepsi kätekõverdust

III
10 kosmonauti ette hüppega
10 plank käe sirutamisega
10 keretõstet (selg)

Nagu näha ei vaja sa trenni jaoks mitte mingeid vahendeid. 😉

https://www.youtube.com/watch?v=uPJeaJUhZ1I

Hea meelega kuulaks teie tagasisidet. Kas võiksin sarnaseid videosid veel teha? Või võiks hoopis nö personaalsemaid teha, kus ma ähin ja puhin ka, räägin juurde ja ehk seletan veits tehnikat ka? Kõik mõtted on oodatud, pliiiis!

Laura

6 kommentaari

Lisa kommentaar