YouTube aitab hädast välja – Minu TOP 5!

Olen enda jaoks lõpuks leidnud need YT trennivideod, mis mulle tõesti meeldivad ja tundub, et mõjuvad ka. Kuna mul ei ole nii Tartu kui Tutermaa kodus väga palju ruumi, olin kodus treenimise suhtes tõrjuv, sest “mul ju pole ruumi toas taielda”. Nüüd aga on mul täitsa oma lemmikvideod just jalgade ja kõhulihaste treenimiseks, mille jaoks pole ju ruumi väga palju vajagi.

Trennid, mis nõuavad aga rohkem varustust või vaba ruumi, olen kahjuks pidanud tegemata jätma. Aga YouTube on suur ja lai ning kindlasti on seal veel palju avastamist ja võimalik, et leian sealt ka sellised videod, mis arvestavad väga vähese ruumiga. Samas on mul raske end kodus nt 30 või 45 minutit järjest motiveerituna hoida, et mõni selline video läbi teha. Pikemate trennide jaoks on mul vaja ikka saali ja reaalset treenerit, siis kalpsaks rõõmuga.

Sellepärast ongi minu lemmikud sellised max 10 minutilised videod. Need on kiired, lõbusad ja tõhusad. Järgmine päev annavad lihased tunda ja see paneb uuesti liigutama.

Minu TOP 5 videot on siin:

1. Selle onu trennid on mu lemmikud praegu. See tagumikutrenn kestab vaid 8 minutit ja selle ajaga on mul korralikult higi lahti ja jalad löövad tuld. Kiire ja intensiivne, mulle sobib.

2. 8 minutit järjest kõhulihaseid ja järmine päev naerda küll ei saa. Eks treenitusega muutu see kõik lihtsamaks ka, aga minule endiselt sobib ja meeldib.

3. Selle naise trennid on kõik megalahedad. Ta on ise väga energiline ja annab igati motivatsiooni. Seda videot tegin ma viimati eile ja täna ma end väga keerutada ei saa. Sangad said korralikult vatti.

4.  Teen seda ja sama onu tagumiku videot tavaliselt järjest. Jään ilusaid jalgu ja tagumikku ootama. 😀

5. Jälle üks hea peputrenn. No ja vaadake selle tädi enda jalgu ja peput. Minu meelest väga seksikad ja teeb täitsa kadedaks. Eks mustanahalistele ole seda tagumikku natuke rohkem kaasa ka antud.

Lisaks kuulub praegu minu igapäeva õhtune jooks. Saan täpselt kahe jalkamängu vahel oma jooksu tehtud, et siis uuesti teleka ette istuda. 😀

Millised on Teie lemmikud videod? Kas eelistate koduseid trenne või pigem ikka rühmatreeninguid spordiklubides? 

Laura.

Lisa kommentaar