EKSPERIMENT: Tselluliidile tuul alla 3. nädal

Ma väga pikalt seekord midagi heietada ei oskagi.

Möödunud nädalal jäi kaks õhtut vahele – reede ja laupäev. Reeded on mul alati “puhkepäevad” olnud ja laupäeval pidin küll Eurovisioni ajal kuputama, aga läks lihtsalt meelest.

Võimalik, et mu silmad lihtsalt petavad, aga kui ma nädala keskel kodus lühikesed püksid jalga panin, siis tundus mulle see vaatepilt parem kui tavaliselt. On see ju mu suur unistus olnud – lühikesi pükse kanda!

Ehk et mulle tundub, et tulemused hakkavad juba silmaga paistma. Püüan järgmine esmaspäev jälle pildid teha, sest siis on alustamisest möödas 4 nädalat. Loodame, et on miskit võimalik näha, sest reis tuleb iga päevaga aina lähemale! Varsti saab hakata juba asjade pakkimise peale mõtlema.

Kuna mul kuputamise kohta rohkem midagi lisada ei ole, kasutan teemat ja jutustan natuke niisama ka.

Suutsin täna hommikul planku jälle piisavalt kaua hoida – 3.30. Sellest 2×20 sekundit hoidsin külgedel. Olgugi, et öö oli kohutav. Vaevlesin sellise köhahoo käes, et lõpuks lausa oksendasin. Vastik!

Täna oli meil lastega teatripäev. Minu suurim hirm oli, et köhahoog tuleb keset etendust peale ja no muidugi tuli! Miski ei aidanud ka. Väga jõhker. Pisarad voolasid ja.. vastik. 🙁 Eilsest võtan üht köharohtu ka, kui see nüüd mõne päevaga asja natukenegi paremaks ei tee, pean ikka arsti poole pöörduma.

Üldse peaks nüüd lõpuks oma tervist natuke uurida laskma, et teada saada, mis seis tegelikult on. Miks ma nii kergesti haigeks jään? Kas organismis on kõiki aineid piisavalt? Lisaks pean silmakontrolli minema. Ma kuidagi hooti ei näe kaugele. Ei teagi, kas see on lihtsalt sellest, et silmad on neil hetkedel väsinud, või on see tihe arvutikasutamine oma töö teinud.

Ma nüüd püüan mõelda, kas jaksan täna välja liikuma minna, või mitte. Rindkere on köhimisest ikka päris valus.

Blogiauhindade hääletus endiselt käib. Mari-Leenu sõnul on hääletus väga tasavägine, seetõttu ära unusta oma lemmikutele hääl anda. 🙂 Hääletada saab SIIN! Minu blogi leiab endiselt tervise- ja kaalublogide alt. Kõikides kategooriates häält andma ei pea. Ka mina olen iga hääle üle rõõmus! 🙂

Olge tublid!
Laura

13242091_1269417359736798_226560180_o

4 kommentaari

 • Mari

  17. mai 2016 at 01:58

  Hei, küsiks, et kaua kuputad? Kas teed reie sisekülgi ka?
  Ma ise olen ka umbes sama kaua, kui sina teinud, aga suuremad lohud on ikka alles 🙁 samas mul on suvaline oliiviõli ka, ei raatsinud neid korralikumaid osta.

  Vasta
  • Laura

   17. mai 2016 at 04:04

   Mina teen nii, et üks reis saab u 10 minutit. Teen reie sisekülgi ka ja tagumikku üritan ka (kuigi sealt on keeruline. :D). Ega minul on ka suuremad lohud ikka veel näha, aga üldine vaatepilt hakkab ikkagi paremaks minema, nahk on pehmem ja mõnusam. Selleks, et tselluliit päriselt ära kaoks, pean ikka ilmselt väga pikalt veel kuputama, aga tasapisi on mingit muutust ikka näha. 🙂

   Vasta
  • Laura

   18. mai 2016 at 05:56

   Kuule ptui-ptui-ptui, hakkab paremaks minema köha. Võtan mingit rohtu ja tundub, et see aitab. Öösel pole enam üles ärganud ja suuremaid hoogusid ka pole. Päris tervena end ikka ei tunne.
   Aga see on küll tüüpiline, et hoog tuleb siis, kui kõige vähem tahad. 😀

   Vasta

Lisa kommentaar