Tule, astume edasi!

Eilne õhtu oli täitsa vahva. Istusime Laurade ja Lindaga minu juures, hiljem linna peale. Külastasime Treppi, kus meie kallis kursaõde Kärt töötab. Saime põnevaid shotte ja tundsime end muidu hästi. Nagu öeldud, esmaspäev on uus reede.
Kui öösel üle kaarsilla ühika poole jalutasime, jahmatas mind see imeilus vaade. Jõgi auras, silla tuled helendasid, karge õhk – imeline!

Käisin täna ilusti mõlemas loengus ja siis ootas mind üks põnev ettevõtmine. Käisin barsi seansil. Mis asi see on?
Bars on üks paljudest Access Consciousness kehatehnikatest. See on tehnika, mis avab sind teadlikkusele, kohalolule, uutele võimalustele, piiranguteta elule ning aitab Sul omaks võtta tegelikku Sind ilma hinnangute ja eelarvamusteta. Iga Barsi sessioon vabastab aastate, aastakümnete ja isegi mitmete elude piiranguid vastavalt puudutava energiapunktiga seonduvale eluvaldkonnale.

Mulle tegi seansi (endine)kursaõde Kristel. Ta rääkis mulle sellest juba septembris, kuid siis mõtlesin, et mingi jama. Aga nüüd tundsin, et proovin ära. Läksin sinna väga avatud meelega. Ma pidin lihtsalt lamama ja Kristel toimetas. Samal ajal lobisesime igasugustel huvitavatel teemadel. Ja terve seansi oli mul naeratus näol. Ma tunnen ennast nii hästi. Kõndisin ühika poole ja muie oli kogu aeg näos. Sain kaks raamatut ka. Põnev! Ma ei tea, kas nüüd selle tulemusel midagi täiesti muutub, aga oluline on see, et ma ennast hästi tunnen. 🙂

Kirjutasin ka facebooki, et saan iseenda üle uhke olla. Eelmise nädala tööd läksid hästi, tõestasin kõigile, kuid eelkõige endale, et mind ei murra miski. Olen tugev ja muutun veel tugevamaks.

Maailm on minu ees valla. Meie kõigi ees. Kõik pakkumised tuleb vastu võtta, nautida iga hetke. Ja raskused on ainult nende ületamiseks.

Olge tublid mu armsad,
teie naerusuine Laura 🙂

PS! Valasin end just veega üle.. osav.

Lisa kommentaar