Õnn minu ümber, või?

Kas teie teadsite, et maailmas on tegelikult väga palju häid inimesi? Mina ei teadnud. Aga nüüd, mul on nii palju häid inimesi ümber. Nii palju headust minu ümber. Ja see teeb mu õnnelikumaks.

Käisime Janne, Jaanika ja poistega Martinil sõjaväes külas täna. Enne seda väike kalapüük ja “shopping” Tapal. Martinit oli väga tore näha ja see kiilakas pea sobib talle jube hästi. Täitsa mehelik mees. 😀 Ma tundsin ennast natuke naljakalt seal. Nii palju mehi(!) ja kõik ühtemoodi kiilakad.

Nüüd lebotan oma voodis. Ma sõin (juhuuu!!) natuke ja nüüd mõtlen, et hakkan asjalikuks. Veel ei tea, kuidas see välja näeb, aga midagi peab õhtuga peale hakkama.

Olge tublid, mu armsad.
Laura.

Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by the heart.

Lisa kommentaar