“Take care of your body. It’s the only place you have to live.”

Mässasin jälle blogi headeriga..

Igatahes, pliis lõbustage mind ja küsige Askis küsimusi. VAJUTA SIIA!

Mul on täna kõhulihased tegemata. Kükke tegin päeval juba teleka ees. Tegin avastuse, et just kükke on teleka ees palju lihtsam teha, sest muidu mulle need üldse ei meeldi, tüütu harjutus, mida lihtsalt peab tegema, sest need tõesti mõjuvad. Aga tänane kõhulihaste eesmärk vähemalt 80. 🙂

Koristasin täna oma tuba. Viimasel ajal mõtlen tihti oma kodu sisustamisest ja sellest, kuidas minust ükskord perenaine võiks saada. Noh, et äkki ma õpin söögi tegemise ära ja ehk õpin pesumasinat ka kasutama. Jah, pean tunnistama, et 21-aastasena ei oska ma pesumasinat iseseisvalt kasutada.

TV3 uudistes näitas täna kolme eesti blogijat. Vahel ma ikka mõtlen ja loodan, et kui tore oleks olla kuulus blogija, et mul oleks hästi palju lugejaid ja ma suudaks midagi asjalikku kirjutada ka. Aga siis ma mõtlen, et ilmselt kaasneks selle kõigega ka korralik kriitika ja ma ilmselt ei elaks seda üle. Ja noh, ega mul pole ju millestki asjalikust kirjutadagi.

Ilmselt ma peakski oma niši leidma. Pole mul ju ei elustiiliblogi, või terviseblogi või beebiblogi või veel vähem ilublogi. Aga kas see üldse on oluline? Samas, ma endiselt mõtlen, kes see üsna suur hulk inimesi  on, kes viitsib mu üsna lambist jauramist lugeda.
Kes te olete ja miks te seda kõike loete? Pliis, andke teada, kes te olete. Kas või ainult seda, kas ma tean teid isiklikult või kuidas te selle blogini jõudsite. Ma oleks siis niiiiiii rõõmus.

Ma nüüd vaatan iluuisutamist edasi ja mingi hetk teen need kõhulihased ka ära. Mott on laes!!!!!! Oh, tuleks need tulemused ruttu.

Aa.. seda ka, et mul on üks probleem. Vaatasin oma pilte ja no, ma ei oska üldse poseerida. Kogu aeg üks ja sama poos ja sama nägu. Keegi ei taha minu peal pildistamist harjutada ja mind õpetada? 😀

Olge musid,
Laura.


Üks udukogu pilt eelmisest nädalast. Mul on uus lemmik kampsun! 

Lisa kommentaar