“Keep your blood clean, your body lean, and your mind sharp.”

Oeh, see nädal on olnud ühtepidi väga väga tore, aga teistpidi niiii väsitav.

Kool on alanud ja minu motivatsioon on endiselt alles, USKUMATU. Üks päev võtan selle aja, et teile kõikidest nendest põnevatest selle semestri ainetest rääkida.

Mis siis veel?

Mu saapad on katki, lausa nii totralt katki, et peale selle, et mu jalad on läbimärjad, hakkasin ma ka lonkama, sest mu jalg on mingis ebamäärases asendis, kui ma nendega kõnnin. Aga kahjuks olen ma nii rott (loe: vaene) praegu, et ma ei saa omale ilmselt uusi saapaid lubada. Ja allahindlused said ju ka vist läbi juba. Igavene jama jälle!

Kui millestki rääkida pole, siis tavaliselt räägitakse ilmast. Meil siin Tartus sadas mingit lumelaadset ollust üks öö, peale mida olid tänavad ülilibedad ja märjad ja lögased. Teeme nüüd nii, et märts tuleb kiiresti ja ilmad lähevad siis ilusaks ja siis saab reisile ja elu on üldse rõõmsam.

Ah, mis ma jaman. Mul tegelt on rääkida küll, väga palju lausa. Aga ma veel ei saa! Aga ma väga tahan. Tegin nüüd asja põnevaks? Jah? 😀

Ja armsad sõbrad, ma loodan, et teil on homme hästi tore päev. Mina käin homme rõõmsalt koolis ja sõidan siis koju ja lähen kell 21 õhtul magama. Nii romantilise õhtu plaaningi veeta.

Vot sedapsi.

xo
Laura.

Ja kui sa nüüd lõpetasid selle postituse lugemise ja sa pole täna veel oma keha liigutanud, siis nüüd kohe marss kõhulihaseid ja tagumikku treenima.

Hollywoodis käisin eelmisel reedel. 

Esmaspäevane lõuna Lindaga. See peaks salat olema, aga mul oli kõht peale seda nii täis, et ma terve õhtu ei söönud midagi enam.

Lisa kommentaar