• Home
  • Määratlemata
  • “That’s what people do who love you. They put their arms around you and love you when you’re not so lovable.”

“That’s what people do who love you. They put their arms around you and love you when you’re not so lovable.”

Nädalavahetus selja taga.
Mul oli väga väga tore nädalavahetus.

Sõbrapäev möödus rahulikult. Ühe nõmeda loengu pärast jõudsin koju alles kell kaheksa õhtul. Emme oli kooki teinud, seega istusime perega rõõmsalt teleka ees, maiustasime ja nautisime üksteise seltskonda. Ka onupere liitus meiega üks hetk.

Laupäeval käisin Kristina sünnipäeval. Alguses istusime DejaVu-s, mis on igati mõnus lounge, kus kokteil või paar võtta (noh, muidugi ainult siis, kui rahakott taskus punnitab.) Jalga keerutasime zumbarütmide saatel Venuses, kus ma esimest korda käisin. Tantsida sai, tekiilat sai ja palju nalja sai ka. Ma olen täiesti kindel, et meil saab Kristinaga Türgis hullupööra lõbus olema.

Pühapäev oli üks khm.. tähtis päev. 😀 Käisime V-ga minu juures ja tutvustasin V-d oma perekonnale. Mulle tundub, et see läks täitsa hästi. Üks samm suhtes jälle edasi. Hehehhee!

blablablaah…

Ega mul tegelt midagi põnevamat polegi jutustada. Ma annan lubaduse, et homme kirjutan nendest ägedatest uutest ainetest, mis mind sel semestril natuke targemaks tegema peaksid. Viipekeel ja õpetaja kõnehääle arendamine ja häälehoid on praegu minu lemmikud, et te juba natuke teaks. 🙂

Ja mu ASK muutus järsku jälle aktiivseks. Nii lahe, küsige veel ja veel ja veel.. Link on seal kuskil paremal ääres.

Vot sedasi.

Empsi tehtud küpsisetort.

Laura.

Lisa kommentaar