Kui tunne on nii õige

Teate seda tunnet, kui on nii õige olla. Kui see, mida sa teed, tundub nii õige. Parim tunne!

Ma ei hakanud eelmise nädala trennidest kokkuvõtet tegema, ei midagi huvitavat. Ikka pump ja natuke jooksmist ja kõndimist.

Seda nädalat alustasin eile nagu ikka 7.20 BP-ga, täna kell 10 sama asi. Ja ma lihtsalt endiselt armastan seda, sest tunne mu sees on nii õige.

Täna hommikul oli nii raske tõusta. Kuidagi uimane oli olla ja nii oleks tahtnud teki üle pea tõmmata ja lihtsalt magada. Äratuskella lükkasin ka korra edasi ja muudkui mõtlesin, et üldse ei taha voodist püsti tõusta. Sest trenni ma tahtsin minna, aga vot magada tahtsin ka. Ja see oli see hommik, kui soov trenni minna võitis. Ka veel Arcticus riideid vahetades olin veidi torssis.

Sel hetkel, kui saalis vahendid valmis sain ja muusika tööle hakkas – ma olin valmis! Ma olin valmis endast kõik andma, ma olin valmis pingutama, oma piire nihutama. Ja ma tegin seda. “Kui lihaste jõust jääb puudu, võta tahtejõud ja mõttejõud appi, ära anna alla!” Treeneri sõnad, nii õigel hetkel ja nii ma seal surusin, ma sain hakkama. Eneseületus, see tunne.. ma ei oska seda sõnadesse panna, parim lihtsalt!

Pärast kõndisin pool tundi lindil mäkke. Higistasin nii mis jube, aga mingil hetkel ei tahtnud ma seda higi isegi pühkida mitte. Mulle meeldis tunda, kuidas mu keha töötab, kui võimekas mu keha tegelikult on. Ma arvan, et ma ise ka veel ei mõista, kui tubli mu keha tegelikult on! Ma olen tugev!

Peale BP-d astusin ma oma mugavustsoonist veel korra välja, astusin iseenda eest välja ja teate.. see tasus end ära. Ma ei saa sellest veel rääkida, sest nii kaua kuni asjad kindlad pole, ei taha ma ka midagi ära sõnuda. Tegelikult oleneb kõik minust endast aga.. kui tunne on õige, siis pole pingutamine üldse raske!

Üldse olen ma nüüd aru saanud, mida ma päriselt teha tahan. Mul on idee ja unistus ning suure pingutuse korral teen ma selle ära! Just watch me!

Ma olen ammu otsinud seda tunnet. Ootasin, et tekiks see sisemine põlemine, et ainuüksi mõte millelegi paneks südame kiiremini lööma ja silmad lööksid särama ja.. ma olen selle leidnud!

Ma loodan, et teist igaüks leiab ka selle tunde, selle maagilise miski, mis elus edasi viib. Kui sa oled selle juba leidnud siis.. pinguta, lenda, arene! See on sinu võimalus!

Hästi rõõmus Laura. 🙂

Lisa kommentaar